Kariyer


Ziyaretçiler, info@avukatnurdanacar.com adresine özgeçmiş bilgilerini ileterek, Avukat Nurdan Acar Hukuk ve Danışmanlık'ın bir parçası olma isteklerini bize iletebilirler.

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. İşbu Aday Gizlilik Bildirimi, iş başvuru ve işe alım süreçleri kapsamında bize sağlamış olduğunuz kişisel verilerinizi, Avukat Nurdan Acar Hukuk ve Danışmanlık olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK“) kapsamında nasıl işlediğimizi açıklamaktadır.

Kişisel verilerinizi, iş başvuru süreçlerinin yürütülmesi, işleme alınması, değerlendirilmesi ve genel işe alım süreçlerinin gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle iletişime geçilmesi amacıyla, meşru menfaatlerimize dayanarak işlemekteyiz. İş başvurunuz olumsuz sonuçlandığı takdirde, bilgilerinizi KVKK’ya uygun olarak makul bir süre boyunca saklayacağız. Kişisel verileriniz ayrıca, ilerleyen dönemde sizin için uygun olabileceğini düşündüğümüz açık pozisyonlar olması durumunda sizinle tekrar irtibata geçilmesi amacıyla kullanılabilir. Kişisel verileriniz, mevzuat hükümlerinin izin verdiği kurum veya kuruluşlar ile paylaşılabilecektir.

Avukat Nurdan Acar Hukuk ve Danışmanlık olarak, ofisimize veya internet sitemize yaptığınız ziyaretler sırasında, fiziksel veya çevrimiçi başvuru formları, yüz yüze görüşmeler ve benzeri sözlü, yazılı ya da elektronik vasıtalarla aşağıdaki bilgileri toplamaktayız:

Kişisel verilerinizi işlerken uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik her türlü teknik ve idari tedbirleri almaktayız.

Üçüncü bir kişi hakkında bize bilgi sağlamadan önce (örneğin acil durumda iletişim kurulacak kişinin iletişim bilgileri), söz konusu kişiyi KVKK kapsamında usulüne uygun olarak bilgilendirmeniz ve gerekiyorsa verilerinin işlemesi için rızasını almanız gerekmektedir.

boşanma protokolü, boşanma dilekçesi, boşanma davası, boşanma davası nasıl açılır, boşanma dava dilekçesi, boşanma davası açma, boşanma davası dilekçesi, boşanma davaları, anlaşmalı boşanma şartları, anlaşmalı boşanma dilekçesi, anlaşmalı boşanma davası nasıl açılır, anlaşmalı boşanma dava dilekçesi, boşanma başvurusu, karabük avukatları, bosanma dava dilekcesi, bosanma davasi nasil aciliyor, bosanma davası dilekçesi, bosanma mahkemesi, boşanma başvurusu nasıl yapılır, safranbolu avukatları, boşanmak için ne yapmak gerekiyor, nafaka, yoksulluk nafakası, iştirak nafakası, kadın için nafaka, kadın nakada alabilir mi, ne kadar nafaka verilir, çocuğa ne kadar nafaka bağlanır, aylık nafaka, safranbolu avukat, avukat, hukuk, avukat nurdan acar, avukat danışma, hukuk danışmanlık, acar hukuk, acar hukuk bürosu, attorney of law, boşanma avukatı, finans avukat, hukuk bürosu, hukuk burosu, karabük avukat, karabük en iyi avukat, karabük hukuk, karabük safranbolu boşanma avukatı, nurdan acar avukat, nurdan acar safranbolu, safranbolu adliyesi avukatları, karabük adliyesi avukatları, safranbolu avukatları, safranbolu barosu avukatları, safranbolu boşanma avukatı boşanma protokolü, boşanma dilekçesi, boşanma davası, boşanma davası nasıl açılır, boşanma dava dilekçesi, boşanma davası açma, boşanma davası dilekçesi, boşanma davaları, anlaşmalı boşanma şartları, anlaşmalı boşanma dilekçesi, anlaşmalı boşanma davası nasıl açılır, anlaşmalı boşanma dava dilekçesi, boşanma başvurusu, karabük avukatları, bosanma dava dilekcesi, bosanma davasi nasil aciliyor, bosanma davası dilekçesi, bosanma mahkemesi, boşanma başvurusu nasıl yapılır, safranbolu avukatları, boşanmak için ne yapmak gerekiyor, nafaka, yoksulluk nafakası, iştirak nafakası, kadın için nafaka, kadın nakada alabilir mi, ne kadar nafaka verilir, çocuğa ne kadar nafaka bağlanır, aylık nafaka, safranbolu avukat, avukat, hukuk, avukat nurdan acar, avukat danışma, hukuk danışmanlık, acar hukuk, acar hukuk bürosu, attorney of law, boşanma avukatı, finans avukat, hukuk bürosu, hukuk burosu, karabük avukat, karabük en iyi avukat, karabük hukuk, karabük safranbolu boşanma avukatı, nurdan acar avukat, nurdan acar safranbolu, safranbolu adliyesi avukatları, karabük adliyesi avukatları, safranbolu avukatları, safranbolu barosu avukatları, safranbolu boşanma avukatı